miércoles, 22 de abril de 2015

TUTORIALS NIVELL 2

APLICACIÓ 1: JOC DE GOLF

En aquest tutorial aprendre a crear una eina de dibuix (Com podria ser el Paint en els ordinadors Windows). En aquesta podrem dibuixar triant entre diferents colors, agafar una imatge de la nostra galeria fotogràfica en el mòbil per a dibuixar per sobre o fer el mateix procés utilitzant la càmera en el moment per a fer una foto i editar-la. També ens permetrà guardar el dibuix al nostre telèfon mòbil o compartir-lo a través d’altres aplicacions.
Aquesta aplicació esta basada en el tutorial  anomenat paintpot que la pàgina del App Inventor ens proporciona.


APLICACIÓ 2: TRES EN RATLLA


En aquest tutorial aprendrem a fer el clàssic joc del tres en ratlla. El joc consisteix en aconseguir fer tres en ratlla ja sigui de manera horitzontal, vertical o en diagonal. Per a jugar es necessiten dos jugadors un per a cada símbol i jugaran els dos utilitzant el mateix dispositiu mòbil alternant torns.
Crearem el joc utilitzant una variable global que gestionarà els torns. S’utilitzaran botons per a les nou caselles ordenats per números començant per el 1 en la primera casella de la primera fila fins al nou que serà la ultima casella de la ultima fila. Cada cop que es premi un botó (en el torn corresponent de cada jugador), si esta buida (no hi ha cap símbol) es posarà el símbol corresponent al jugador al que li correspon el torn i comprovarà totes les condicions possibles per veure si ha fet tres en ratlla o pot seguir jugant donant el torn a l’altre jugador. 


0 comentarios:

Publicar un comentario